Кадър ЕврокомАко използваме термините на Борисов, Кьовеши ни го е нафърфорила

...
Кадър ЕврокомАко използваме термините на Борисов, Кьовеши ни го е нафърфорила
Коментари Харесай

Катя Илиева: Кьовеши ни го е нафърфорила с 200 днес, както се изразява Борисов

Кадър Евроком

" Ако използваме термините на Борисов, Кьовеши ни го е нафърфорила с 200 през днешния ден. " Това разяснява журналистът Катя Илиева в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ", съобщи.

Европейската прокуратура отхвърля седем от десетте претенденти за делегирани прокурори от България, заяви шефът на кабинета на Лаура Кьовеши Милан Ярон пред Euractiv.bg. Европейската прокуратура е уведомила българското министерство на правораздаването с писмо, че имат забележки по седем от десетте български кандидатури, излъчени на 13 февруари.

Относно Антикорупционната комисия тя Катя Илиева разяснява, че съществуват практики да не се пази избрана класифицирана информация. " Служители на НАП-Пловдив разрешават да се развиват едни добре познати типичен схеми за кражба на Данък добавена стойност, като освен ДДС-то се усвоява. В последна сметка се разрешава и да се източат едни колосални суми от бюджета на страната. След поредност на прехвърляния на компании, те попадат в ръцете на на нискограмотни хора, небогати хора, от които нищо не можем да търсим ", споделя тя.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР